Iedere leerling volgt zijn eigen programma dat gelijk staat aan het programma van de school van herkomst. Het programma van de leerling wordt gekoppeld aan het lesrooster van Rebound.

Naast de schoolvakken zoals Wiskunde, Nederlands etc. worden leerlingen van Rebound door de docent beoordeeld op sport en handvaardigheid. Deze beoordeling telt mee voor het rapport van de leerling.

Bij gym zijn leerlingen verplicht gymspullen (broek, T-shirt, schoenen) mee te nemen. Ook dit telt mee in de beoordeling. Een gezonde geest huist tenslotte in een gezond lichaam.

Rebound geeft beoordelingen voor de lunch, Equip en handvaardigheid. De beoordeling van deze activiteiten wordt meegenomen in de mentor en voortgangsgesprekken.

Rebound werkt met een KWT (Keuzewerktijd) programma. Leerlingen hebben iedere dag 6 vakken ingepland waar ze aan werken. Het kan voorkomen dat een leerling eerder klaar is met zijn werk. Een deel van deze overgebleven lestijd wordt besteed aan het verbeteren van de lees en schrijfbevordering van de leerling.

 © 2019 SWV v.o. N.O.-Overijssel
Webdesign: JHmedia